Feestelijk startsein bouw Kindcentrum Meerssen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestelijk startsein bouw Kindcentrum Meerssen

 

Meerssen krijgt een nieuw Kindcentrum, dat naast basisonderwijs (fusie De Gansbeek en Op ’t Hwagveld) ook buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal en een bibliotheek gaat bieden. Het nieuwe centrum komt te liggen aan de Pastoor Dom. Hexstraat bij het gebouw van de huidige basisschool. De bestaande locatie wordt gerenoveerd en uitgebreid met een gedeelte nieuwbouw op het naastgelegen terrein (tussen school en gemeenschapshuis de Stip).

 

Feestelijke start bouw

Op woensdag 22 maart 2017 geven ca. 100 peuters/kleuters, vertegenwoordigers van alle Kindpartners, de aannemer/architect en de gemeente samen het startsein voor de bouw van het nieuwe Kindcentrum. De kinderen geven op hun eigen manier een feestelijk tintje aan de bijeenkomst. Wat dat is? Dat moet natuurlijk nog even een verrassing blijven. Wethouder Berry van Rijswijk en bestuursvoorzitter INNOVO Bert Nelissen onthullen ook nog samen met de kinderen het bouwbord.

We starten om 10.30 uur op het grasveld tussen het bestaande schoolgebouw en De Stip.

U bent van harte welkom bij het officiële startsein aanwezig te zijn.

 

Geef een reactie