Zuyver versus Zuyver: “de grote schoonmaak”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuyver versus Zuyver: “de grote schoonmaak”

‘We willen eventuele verwarring in de schoonmaakwereld voorkomen

Na lang zoeken heb je eindelijk een passende, nieuwe naam gevonden voor je onderneming. De naam sluit goed aan op je producten, DNA en werkveld, is onderscheidend genoeg en ligt lekker in het gehoor. Je checkt uiteraard het Handelsregister, maar ziet dat de naam nog niet wordt gebruikt in de betreffende sector. Ook het domein blijkt vrij te zijn. Dus wat let je? Nou, het zou zomaar kunnen dat de betreffende naam tóch door een andere partij in dezelfde branche gebruikt wordt. Het overkwam schoonmaakbedrijf Peeters Gebouwenservice in Kerkrade, dat voortaan door het leven gaat als Zuyver in Dienstverlening. Niet te verwarren met Zuyver Advies en Bemiddeling in Uden! ‘Na de lancering kregen we direct een telefoontje van de andere Zuyver’, zegt Tim Feijen, directeur bij Zuyver in Dienstverlening. ‘Helemaal terecht natuurlijk, want Zuyver Advies en Bemiddeling had de naam Zuyver al eerder geregistreerd. Hadden we dat geweten, dan hadden we echt wel voor een iets andere naam gekozen. Ik wil hier dus nogmaals benadrukken dat Zuyver in Dienstverlening geen enkele relatie heeft met Zuyver Advies en Bemiddeling. Én dat beiden zelfstandig en los van elkaar eigen specifieke bedrijfsactiviteiten ten behoeve van hun eigen klandizie verrichten. Ik wil dit hier graag helder communiceren om eventuele verwarring in onze branche te voorkomen.’

Akkoord door heldere communicatie Al snel volgden er gesprekken, om te kijken hoe we deze verwarring kunnen oplossen en voorkomen in de toekomst. ‘Gelukkig hebben we van doen met een zeer redelijke partij in schoonmaakland’, aldus Feijen. ‘Samen met de directie van Zuyver Advies en Bemiddeling en het communicatiebureau, dat verantwoordelijk is voor onze nieuwe naam, zijn we rond de tafel gaan zitten en zijn we uiteindelijk tot een akkoord gekomen. We zijn tot een overeenkomst gekomen, waar iedereen zich in kan vinden. Daar zijn we ze erg dankbaar voor. We zijn er namelijk beiden van overtuigd dat als we de kwestie open en duidelijk naar buiten brengen, iedereen in schoonmaakland weet bij welke Zuyver hij aan moet kloppen met een specifieke vraag. Dit artikel is een onderdeel van die open en heldere communicatie. Nu kunnen beide partijen ongestoord hun bedrijfsactiviteiten voortzetten zonder in elkaars vaarwater te komen.’

Zuyver in Dienstverlening Zuyver in Dienstverlening in Kerkrade houdt zich in het marktgebied Zuid-Limburg, Duitsland en België voornamelijk bezig met de exploitatie van een schoonmaakbedrijf, interieurreiniging van gebouwen en het uitlenen en ter beschikking stellen van arbeidskrachten voor deze service. Het bedrijf houdt zich niet bezig met aanbestedingen in de schoonmaakbranche zoals die juist wel specifiek behoren tot de hoofdactiviteiten van Zuyver Advies en Bemiddeling. Zuyver in Dienstverlening Lichtenbergstraat 34 6464 AS Kerkrade

Zuyver Advies en Bemiddeling Zuyver Advies en Bemiddeling B.V. in Uden is actief in de branche Facility Management. Tot de hoofdactiviteiten behoren (A) dienstverlening en advisering aan facilitaire bedrijven en (B) dienstverlening en advisering ten behoeve van efficiency- en kwaliteitsverbetering binnen facilitaire organisaties en (C) het advies en begeleiding van aanbestedingen in de facilitaire branche. Zuyver Advies en Bemiddeling Oude Maasstraat 13 5404 LE Uden

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Dutch Customs, Janine Koolen, T 0651775899

Geef een reactie