Hockeydames 1 van HC Nova verliezen van Geel-Zwart!

De eerste uitwedstrijd van de 2e seizoenshelft stond weer op het programma, we mochten uit naar Geel-Zwart. Na een overwinning op Nuenen vorige week, waren we deze week gebrand om dit vast te houden. Thuis hadden we met 3-2 van Geel-Zwart gewonnen en we wisten dus dat het mogelijk was.

Ondanks dat het een beetje regende begonnen we goed en met veel energie aan de wedstrijd. We kregen in het begin meteen een aantal mooie kansen, die er helaas niet ingingen. Na een klein foutje kregen we helaas een doelpuntje tegen, maar we bleven doorgaan! Al snel kwam via een mooie pass van Joëlle de bal voorin bij Kaja terecht, die hem netjes langs de keeper het doel in schoot, 1-1. Aan het einde van de eerste helft kregen we nog een corner tegen die er helaas inging. De tweede helft begonnen we met een 2-1 achterstand. Helaas verliep het begin van de tweede helft iets minder, waardoor we vrij snel 2 doelpunten tegen kregen, 4-1. Daarnaast heeft Mandy echt super gekeept en veel ballen eruit gehouden! Ondanks dat we tot het einde zijn blijven knokken, hebben we helaas niet meer kunnen scoren. Geel-Zwart had terecht gewonnen, maar er had bij ons meer ingezeten.

Volgende week spelen we om kwart voor 1 thuis tegen Maastricht, een echte derby, waarbij we alle support goed kunnen gebruiken! Hopelijk zien we jullie volgende week langs de lijn.