Nieuwe openingstijden politiebureaus Heerlen en Hoensbroek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe openingstijden politiebureaus Heerlen en Hoensbroek.

 

De politiebureaus van Heerlen en Hoensbroek hebben vanaf maandag 3 april andere openingstijden. Met deze veranderingen wordt het mogelijk om vaker en meer politie op straat aanwezig te hebben en nog meer in contact te staan met het publiek om te weten wat er speelt en wat er leeft bij de ander. Maar ook om aan te geven waar de politie aan kan bijdragen en waar niet. De openingstijden van het bureau in Heerlen  zijn voortaan vooral in de middag- en avonduren en in het weekend ook in de nachtelijke uren. Er is onderzoek gedaan naar het bezoekgedrag van mensen en dat maakt dat de wijzigingen inspelen op vooral ook het digitale contact met de politie. Denk hierbij aan de site www.politie.nl en de sociale media. Het blijft natuurlijk mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan met de politie over allerlei zaken die de veiligheid raken.

 De politie wil graag effectief in contact staan met de burger en kijkt daarom kritisch naar de huidige manieren van contact en communicatie tussen burger en politie. Steeds meer mensen doen aangifte of melding via internet (www.politie.nl), telefonisch (0900-8844), op locatie (thuis, bedrijf of elders) of op afspraak (via 0900-8844). Door het politiebureau beperkter open te stellen voor het publiek dat op de bepaalde tijden niet of nauwelijks kwam, komt er politiecapaciteit vrij. Deze dan kan worden ingezet op tijden en plekken dat het nodig is.

Heerlen

Het politiebureau  aan de Stationstraat 13 E te Heerlen is per 3 april als volgt geopend:

Maandag 13.00- 20.00

Dinsdag 13.00 -20.00

Woensdag 13.00 -20.00

Donderdag 13.00 -22.00

Vrijdag 21.00 -05.00

Zaterdag 21.00 -05.00

Zondag 13.00 -16.00.

Het politiebureau aan de Kouvenderstraat 124 te Hoensbroek is per 3 april geopend op:

Maandag van 10.00- 13.00 uur en op woensdag van 16.00 -19.00 uur.

Politie Heerlen (@PolitieHeerlen) is ook via Twitter en Facebook te volgen, via internet www.politie.nl  en telefonisch te bereiken via 0900-8844. Voor spoed: 112 .

De politie is en blijft ook in de gemeente Heerlen 24/7 bereikbaar en beschikbaar  ten dienste van de burger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto ®Lucho Carreno

Geef een reactie