Wedstrijd SV Eikenderveld – Rimburg eindstand 4-1.

De thuisploeg won verdiend van de bezoekers uit Rimburg, maar in de 1e helft had SV Eikenderveld het zwaar tegen een goed georganiseerd Rimburg met een 0-1 achterstand als gevolg, door een prachtig doelpunt van Michiel van Werven.

Trainer Ben Labyed  bracht meteen in de 2e helft Rachid Ofrany in en die scoorde in de 58e minuut schitterend een vrije trap in het doel, die zo hard was dat je volgens mij in herhaling de bal nog niet zag.

Taoufik Chadli  schoot twintig minuten voor tijd SV Eikenderveld op voorsprong: 2-1. Diezelfde Taoufik Chadli gooide in de tachtigste minuut het duel op slot, 3-1, waarna Ali Jakir de eindstand in de  84e minuut bepaalde op 4-1. SV Eikenderveld had deze middag ook het geluk dat de keeper Marc Jonker een paar schitterende reddingen verrichte, normaal spelend op het 3e elftal.

Deze wedstrijd was tot tachtigste minuut bovenal spannend en zeer sportief en een uitmuntend fluitende arbiter van dienst, D. van Veenendaal die een prima wedstrijd heeft gefloten.