Onnodig en ongelukkig verlies van Voerendaal tegen FC Kerkrade West!

Onnodig en ongelukkig verlies van Voerendaal  tegen FC Kerkrade West!

Met twee nederlagen in twee uitwedstrijden in de tas mochten we voor de derde uitwedstrijd op rij op bezoek bij Kerkrade-West. Thuis werd verspreid over 2 dagen na diverse perikelen met 3-2 gewonnen. Tijdens de warming up liet de herfststorm zich al stevig gelden en het weer drukte een grote stempel op de wedstrijd.

In de eerste helft hadden we wind mee en daardoor konden we goed naar voren voetballen en de thuisploeg geen ruimte geven. Middels een vrije trap van Kjell en een blunder van de keeper kwamen we voor rust ook op een 0-1 voorsprong. Na de rust waren de rollen omgedraaid en moesten wij tegen de wind in vechten. Het duurde niet lang of de thuisploeg kwam middels een harde knal in de hoek op gelijke hoogte: 1-1.

Hierna kregen we nog enkele kansjes waaronder een schot van Michel dat de keeper kon tegenhouden. Na een inschattingsfout met uitverdedigen gaven we hierna de 2-1 cadeau en liepen we achter de feiten aan met wind tegen. Toch verzuimde de thuisploeg enkele kansen af te maken en kwamen we er voetballend enkele keren aardig uit.

Even was er euforie toen Michel binnenprikte uit een voorzet van Alain en de 2-2 leek te maken, maar de scheids durfde niet net als het volledige complex te oordelen dat de bal een halve meter over de lijn was geweest en dus bleef het 2-1. We probeerden nog te pushen maar door de gegeven ruimte maakte de thuisploeg er in de laatste seconde nog 3-1 van. Wederom benadeeld door een arbitrale blunder, maar uiteraard zijn we zelf ook schuldig.

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan tegen Leonidas.