Bent u klaar om te verhuizen naar een passende woning?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u klaar om te verhuizen naar een passende woning?

In maart wordt er in de wijksteunpunten van de gemeente Voerendaal een informatie-middag/ochtend georganiseerd voor iedereen, voor zowel huurders als niet-huurders, die geïnteresseerd is in verhuizen naar een passende gelijkvloerse woning nu of op den duur. Onder het genot van een stukje vlaai en een kopje koffie wordt tijdens deze middag het passende woningspel gespeeld, een spel dat Woningstichting Voerendaal in samenwerking met de gemeente Voerendaal heeft bedacht. Op onderstaande momenten zal het passende woningspel in de wijksteunpunten gespeeld worden:
Wijksteunpunt Ransdaal: donderdag 23 maart om 13:00 uur
•Wijksteunpunt Klimmen: dinsdag 28 maart om 13:00 uur.

Geef een reactie