Hard werken en weinig geluk.

Bekkerveld vrouwen speelde zondag tegen FC Gelre een van de favoriete om mee te doen voor de titel.De bezoekers hadden een beetje de bus reis in de benen. Zitten en kwamen moeilijk op gang om er een wedstrijd van te maken.

De zebra’s deden hun best en hadden weinig of geen boodschap aan het spel van de bezoekekers. Bekkerveld speelde in een “blok” en daar had de tegenstander nogal moeite mee.

Men wist zich ook enkele kansen te creëren. Maar zoals het in voetbal gaat dan valt de goal aan de andere zijde en jawel hoor uit een hoekschop die werd afgeslagen maar niet ver genoeg van het doel vanBekkerveld kwam op de terecht bij een speelster van FC Gelre en die wister wel raad mee snoei hard in de bovenhoek van het doel.

Kelsey Kerner was geslagen dit gebeurde op slag van rust dus 0-1. Na de hervatting was het een vrijwel een over weer van aanvallen op beide doelen doch Bekkerveld was hierin niet altijd even gelukkig.

Bij weer een afgeslagen bal kwam deze voor de voeten van een speelster van FC Gelre die met een droge knal de bal liet verdwijnen in de benedenhoek van het doel van Bekkerveld 0-2

Bekkerveld kwam beter in het spel en er kwamen kansen waarvan Sanne Hendriks uit een hoekschop

de bal achter de keeper van FC Gelre kon trappen 1-2. Daarna bleef men aandringen doch helaas zonder resultaat.

FC Gelre bleef combineren en met twee fraaie doelpunten was het leed geleden 1-4. Een wedstrijd die met goed voetbal begon en zo weg zakte tot een duidelijke nederlaag.

Foto’s Lucho Carreno

klik hier voor de volledige reportage  http://luchocarreno.nl/2017/03/21/19-3-2017-bekkerveld-vr1-fc-gelre-vr1/

 

 

 

Geef een reactie