Hulde voor jubilarissen.

53 jubilarissen van verschillende muziekverenigingen in Kerkrade zijn op vrijdag 10 maart op het Raadhuis ontvangen door wethouder Jo Schlangen.

Namens de gemeente, de Federatieve Bond van Muziekgezelschappen, de Federatie van zanggezelschappen en de Dekenale Koorkring zette de wethouder de jubilarissen in het zonnetje.

Volgens de wethouder was het een zeer geslaagde avond. “Onvergetelijk”, zegt Schlangen. “Op een gegeven moment zong de hele zaal, zo’n tweehonderd genodigden, ‘lang zal hij leven’ voor een van de jubilarissen die ook nog jarig was. Ik ben blij dat we deze mensen, die al tientallen jaren actief zijn in het muzikale verenigingsleven en hun kennis met liefde overdragen op de jeugd, een prachtige avond hebben kunnen bezorgen.”

Foto Afdelingcommunicatie Kerkrade.

Geef een reactie