Koopzondag ‘Mooi en gezond de lente in’

Kerkrade-Centrum staat tijdens de koopzondag van 26 maart geheel in het teken van het voorjaar met het thema ‘Mooi en Gezond de Lente in’.

Van 13.00 uur tot 17.00 uur zullen meerdere zaken (MJ Clothing, Trendpoint, Bertine Fashion, Damesmode Severens, Roger Bartels Mannenmode, Bodyfashion Claudette, Severens Bijoux&Fashion, Jewels&More) hun nieuwste collecties showen, met korte modeflitsen op deze verschillende locaties.

Op de Markt kunt u tussen 14.00 uur en 16.00 uur kijken én natuurlijk meedoen aan fitness- en zumba-workouts. Na alle inspanning kunt u bij de aanwezige foodtrucks proeven en genieten van gezonde sapjes en hapjes.

Voor uitgebreide informatie en het complete programma bezoek en like de Facebook-pagina Kerkrade Hartstikke Goed. We kijken uit naar uw komst!

 

Foto’s Afdeling communicatie-Kerkrade.

Geef een reactie