Met muzikale omlijsting van LUDIQUE.

Datum: zondag 26 maart

Aanvang: 15.00 uur

Entree: Gratis

Fotoboekpresentatie over Stephanie & Esther

“Nadat hij verlaten was door zijn vrouw, kwam Fons Stephanie tegen. In een vorig leven heette zij Stefan en had eveneens vrouw en kinderen. Door haar durfde Fons zich voor het eerst in het openbaar als Esther te presenteren, in een omgeving  – Zuid Limburg- die daar niet bepaald voor openstaat. Hoe twee travestieten na een woelig leven toch nog het geluk vonden.”

Met deze foto van Nicole Bolton en deze woorden van Ad Fransen begon de bijdrage in het decembernummer van de HP/DeTijd. Een prelude op het fotoboek met foto’s en verhalen over Stephanie en Esther dat is uitgegeven door uitgeverij Leon van Dorp en vandaag aan u wordt gepresenteerd.Tijdens deze presentatie kunt u genieten van een korte docu door Yorn Heijnen Films. U bent van harte welkom.

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Foto Cultuurhuis Heerlen

 

Geef een reactie