Heerlen viert Halfvasten op Ut Balkon va Sjpassemig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag aanstaande, stipt om 13.11u., vind op Ut Balkon va Sjpassemig (gelegen boven de hoofdingang van V&D Heerlen) een spontaan Halfvastenconcert plaats. Diverse gekende lokale/regionale artiesten zoals Lex Nelissen, Frits Pelt, accordeoniste Esra en het duo Vee & Dee treden dan op vanaf het V&D balkonnetje op de eerste verdieping.

 Nadat op carnavalszaterdagmorgen ‘V&D blijft in Heerlen’ plaatsvond en er een verrassingsoptreden van het duo Vee&Dee (zie bijgaande foto) startte volgde de een na de andere enthousiaste reactie elkaar op, ‘wat was dit leuk!’. Nu het voormalige V&D pand momenteel verbouwt wordt -en daarmee klaargemaakt voor een nieuwe invulling- leek het er op dat dit spontane optreden eenmalig zou zijn. Het balkonnetje verdwijnt immers, de bouwvakkers zijn druk in de weer. Nu echter blijkt dat er toch nog een mogelijkheid is om het balkonnetje te kunnen gebruiken ontstond het spontane idee voor dit ludieke, Heerlense Halfvastenconcertje op Ut Balkon va Sjpassemig.

 Jeroen Arons, van het Heerlense muziekhuis Arons, verzorgt ook deze keer de versterkte muziek en bemenst deze terwijl Lex Nelissen het spontane programma ‘aan elkaar praat’. Momenteel is er bovendien nog druk overleg met meerdere lokale/regionale artiesten om daarmee het aantal deelnemers nog ietsje verder uit te breiden.

 Vanaf Ut Balkon va Sjpassemig wordt zaterdag aanstaande om stipt 13.11 u. gestart waarbij het streven is om rond 14.11u. af te ronden. Eenieder is van harte welkom, toegang gratis. Heerlen viert Halfvasten op Ut Balkon va Sjpassemig…

Foto Franssen fotografie

Geef een reactie