Sponsorloop kinderen van Adelante voor kinderen met cerebrale parese in Nepal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorloop kinderen van Adelante voor kinderen met cerebrale parese in Nepal.

Sinds 2012 werkt een team vrijwilligers vanuit Adelante Kinderrevalidatie, Speciaal Wonen & Onderwijs in Valkenburg voor kinderen in Nepal. Middels het F.A.I.R. project wordt de situatie van kinderen met een Cerebrale Parese* in Nepal verbeterd. Op 21 april vertrekt wederom een groep naar Nepal. Voor die tijd willen ze echter geld inzamelen via een sponsorloop van kinderen, voor kinderen op 19 april a.s. 


Alle leerlingen van Adelante, jong en oud, gaan daarvoor op zoek naar mensen die hen willen sponsoren voor deze loop. Ze vragen aan ouders, broers of zussen, oma’s en opa’s, buren, of kennissen om hierbij te helpen. De sponsoren mogen zelf bepalen welk bedrag ze willen sponsoren. Wil jij ook sponsoren? Neem dan contact op met de organisatie via Adelante of via hun Facebookpagina waarop hun reis te volgen is:FAIR project Nepal. Wij wensen jullie hele veel succes!

Lees veel meer over het mooie project op onze website: https://goo.gl/Hwfutt

*Cerebrale parese (CP) is een houding- en bewegingsstoornis die veroorzaakt wordt door beschadiging van de hersenen. CP ontstaat voor het eerste levensjaar. CP is in Nederland de meest voorkomende oorzaak van (motorische) beperkingen bij kinderen.

Foto en tekst Adelante zorggroep

Geef een reactie