3e Klasse A -Voerendaal win thuis van Leonidas Wolder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met 3, grotendeels onnodige, nederlagen in de tas van de afgelopen weken, mochten we eindelijk weer in een thuiswedstrijd laten zien dat we wel degelijk kunnen winnen. Leonidas kwam op bezoek. We gooiden de tactiek iets over een andere boeg met lopende mensen en dat pakte uitstekend uit. Al binnen 5 minuten kwamen we op 1-0 toen Bram een rebound in het lege doel kon deponeren na een poging van Michel. Leonidas wist niet echt raad met onze speelwijze en werd voor rust nauwelijks gevaarlijk.

Als ze er door kwamen stond het achterin grotendeels als een huis. Vlak voor rust kwamen we er snel uit in de counter. Paul lanceerde Michel die goed doortrok en Bram een niet te missen kans bood voor zijn tweede van de middag: 2-0.

 

Na rust was het spelbeeld niet veel anders en gingen de gasten nog meer op zoek naar de aansluiting wat ons nog meer ruimte opleverde. Michel leek snel voor de 3-0 te zorgen uit een rebound van een vrije trap van Kjell, maar werd twijfelachtig afgevlagd voor buitenspel. Na nog een aardige kans was het driemaal scheepsrecht. Brian stuurde Michel de ruimte in en na de keeper omspeeld te hebben was het binnentikken voor de 3-0. Leonidas probeerde het nog maar tevergeefs, al waren er enkele hachelijke situaties in onze zestien.

 

Kjell kopte nog over, maar het bleef bij een mooie 3-0 overwinning. 3 punten en goede zaken in de strijd onderin, al had de concurrentie ook een aardige zondag.

Volgende week Heksenberg uit.

Foto’s®Parkstadactueel/Tom de Cock

Voerendaal – leonidas/wolder  http://www.oypo.nl/70E56CE8990CDDFD

 

Geef een reactie