U zult het zich ongetwijfeld herinneren als de dag van gisteren: de stortbui van juni vorig jaar en vooral de overlast die dat in delen van Landgraaf tot gevolg had. Sindsdien hebben inwoners en gemeente veel gedaan om overlast in de toekomst proberen te voorkomen. We willen u graag ‘op maat’ informeren over de aanpak van de wateroverlast en over het hiermee samenhangende Integraal Stedelijk Waterplan. Dat doen we tijdens drie bijeenkomsten op zaterdag 1 april. Wellicht heeft u hierover al gelezen op de  speciale themapagina in 1Landgraaf.

Zaterdag 1 april in de Pinkpopzaal van ’t Burgerhoes

  •       Bijeenkomst A:  10.00-11.30 uur:   gericht op Nieuwenhagen
  •       Bijeenkomst B:  12.00-13.30 uur:   gericht op Waubach
  •       Bijeenkomst C:  14.00-15.30 uur:   gericht op Schaesberg

We starten elke bijeenkomst met een plenair gedeelte. Daarna willen we aan aparte tafels tekst en uitleg geven op vragen die bij u leven. Om u goed van dienst te kunnen zijn en om een beeld te krijgen van het aantal mensen dat we mogen verwelkomen, stellen we het zeer op prijs als u zich vooraf zou willen aanmelden via gemeente@landgraaf.nl. Vermeld daarin uw naam, met hoeveel personen en welke van de drie bijeenkomsten u wilt bezoeken! Ook als u zich niet heeft aangemeld, bent u van harte welkom.

Geef een reactie