Gemeente Landgraaf laat haar inwoners kennismaken met het nieuwe Burgerhoes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gemeente en alle partners van het nieuwe Burgerhoes wil haar inwoners laten kennismaken met het nieuwe ‘hoes’. Na een verbouwing van ongeveer anderhalf jaar vindt op vrijdag 7 en zaterdag 8 april de opening plaats.

Vrijdagmiddag wordt de officiële opening verricht in het bijzijn van genodigden en ’s avonds vindt om 20.00 uur een concert van het Landgraafs Symfonieorkest (LASO) plaats. Gratis toegangskaarten zijn vanaf maandag 20 maart verkrijgbaar bij de receptie van het Burgerhoes.

Zaterdag 8 april is de Open Dag voor alle inwoners. Dan kun je het Burgerhoes verkennen en bij alle partners een ‘kijkje in de keuken’ nemen. Niet alleen dat, van 11.00 tot 17.00 uur vinden er ook allerlei activiteiten voor jong en oud plaats. Zet de datum in je agenda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie