Jasper van’t Hof

Heerlen Jazz presenteert

Datum: Donderdag 30 maart

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €7,50

Pianist-componist Jasper van ’t Hof (1947) heeft een imposant oeuvre waarin jazz, ‘freejazz’, rock, jazz-rock, elektronica, solopianoconcerten, wereldmuziek en kerkorgels samen komen. Jasper heeft een gloednieuw ¼-tet: saxofonist Dick de Graaf werkt al sinds de tachtiger jaren samen met Jasper, de zeer actieve bassist Stefan Lievestro , drummer Jamie Peet, die een frisse, hippe drumstijl inbrengt. CD: “ No Hard Shoulder.”

De muziek die ze spelen is geheel akoestisch, en alle stukken zijn gecomponeerd. Zeer emotionele, persoonlijke structuren en lyrische lijnen  monden plotseling uit in uitzinnige pianosolo’s waarin je Jaspers rijke muzikale loopbaan terug hoort. Het is deze bijzondere mix, deze ‘very open jazz’ volkomen tijdloos.

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

Geef een reactie