Vaesrade incasseert late gelijkmaker en speelt gelijk tegen Rktsv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaesrade kan en mag de boeken in als een enerverende pot voetbal tussen 2 aantrekkelijke ploegen.Vaesrade begon zwak aan deze wedstrijd en RKTSV dwong kans na kans af. Erik Urff had het druk net als de hele achterhoede van Vaesrade, maar RKTSV kon maar niet scoren totdat een bal tussendoor de laatste linie te machtig was en de stand was op dat moment totaal terecht 1-0.
Deed Vaesrade dan niks terug? jawel hoor, na de 1-0 werd Vaesrade overtuigender en dat resulteerde in de snelle 1-1. Een mooi genomen vrije trap van Dormans werd eenvoudig binnengekopt door Frank Vincken en daarmee was de stand weer gelijk. Frank Vincken had er zin in want even later kreeg hij de bal op 25 meter en hij boog de bal fantastisch mooi achter doelman Slechtriem van RKTSV, 1-2 voor Vaesrade, wie had dat gedacht op dat moment.
Met deze stand gingen de 22 acteurs ook aan de thee. RKTSV ging na de rust haastig op zoek naar de gelijkmaker en die leek er ook enkele keren te komen maar met kunst en vliegwerk hield Vaesrade stand. Vaesrade counterde en hoe, Jerry Lee de Groot ging alleen op doel en twijfelde over spelen naar Dormans of zelf, helaas ging de kans daarom verloren en bleef het spannend, ontzettend spannend, de wedstrijd kon in die fase werkelijk waar alle kanten op, 2-2, 1-3 het kon allemaal. RKTSV vocht inmiddels wel tegen de klok want die ging richting de 90 minuten.
In de 88e minuut kregen de blauw witten eerlijk is eerlijk loon naar werken, de bal stuiterde meermaals en de defensie van Vaesrade had hier geen antwoordt op waardoor van dichtbij de 2-2 werd binnen geknald. Op dat moment leek TSV zelfs op naar de 3-2 te gaan, maar in de knotsgekke slotfase had Vaesrade daar een goed antwoordt op, via Jerry Lee de Groot werd de 2-3 binnen geschoten na een heerlijke aanval. De scheidsrechter volgde echter het advies van de grensrechter op en keurde het doelpunt volledig onterecht af. Zuur voor Vaesrade maar gezien het wedstrijdbeeld was de puntendeling vandaag het maximale voor Vaesrade. 26 punten en nog steeds zicht op de 3e plaats echter helemaal veilig zijn de mannen van Paul Bisschops ook nog niet. Volgende week wacht rode lantaarndrager Nec 92 thuis.
En als we nu met zijn allen 1 ding zeker weten niet moeten gaan doen is denken dat we die punten zomaar gaan pakken, want Vaesrade kan van iedereen winnen maar ook zeer zeker verliezen in deze klasse. Succes boys ! Blijven de 3 punten in Vaesrade dan doen de Bisschops Boys hele goede zaken

Geef een reactie