ZATERDAG 1 APRIL CONCERT PETER’S HILL IN CULTUURHUIS HEERLEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Peter’s Hillconcert
kom en geniet voor nop !!!

Het concert begint om 20.30 u,
de entree is gratis


In eigen bewerkingen brengt de Limburgse roots/folk/country band PETER’S HILL zaterdag 1 april onder meer muziek van rootsartiesten als Bob Dylan, Ry Cooder en Nathalie Merchant, van Ierse grootheden als Luka Bloom, Christie Moore en Maura O’Connell, en van meer country georiënteerde muzikanten als James Taylor, Hall Ketchum en Gillian Welch.

In het mooie muziekcafé van het Cultuurhuis kunt u met een pilsje, een glas wijn of iets anders erbij. genieten van heerlijke muziek met veel ruimte voor semi-akoestische gitaren en meerstemmig zangwerk.

PETER’S Hill treedt voor het eerst op met haar nieuwe accordeoniste Pim Tabak naast de vertrouwde bezetting van zangeres Charlotte Evers, gitarist-zanger en ook op banjo en mandoline Paul Jacobs, gitarist Bram Sieben, bassist-zanger Bert Cappetijn en drummer/percussionist Jeff Wintgens.

Accordeonist John Huisintveld die de groep wegens drukke werkzaamheden heeft verlaten, zal wel nog enkele nummers meespelen.


Op de foto staat PETER’S HILL nog met John Huisintveld.


Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie