Kent u iemand die een Koninklijke Onderscheiding verdient?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kent u iemand die een Koninklijke Onderscheiding verdient?

In Heerlen zetten mensen zich in voor de samenleving. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Vrijwillig of door een bijzondere invulling van een betaalde baan of combinatie van beide. Deze personen mogen best eens in het zonnetje worden gezet. Kent u zo iemand, vraag dan een lintje aan! Voor een onderscheiding tijdens de lintjesregen moet u uw aanvraag voor 1 juli indienen. Wilt u de onderscheiding tijdens een bijzondere gelegenheid laten uitreiken? Vraag het lintje dan zes maanden van tevoren aan. Meer informatie kunt u krijgen bij de gemeente Heerlen, telefoonnummer 14 045 of kijk op www.heerlen.nl/lintjes.

Foto®Lucho Carreno

Geef een reactie