Exclusief bezoek van de smurfen aan VUE Kerkrade .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter gelegenheid van de bioscooprelease van De Smurfen en het verloren dorp ontvangt Vue Kerkrade op zondag 9 april de hoofdpersonen uit de film. Tussen 15:00 uur en 16:00 uur komen De Smurfen naar Kerkrade! Iedereen is van harte welkom voor deze speciale Meet & Greet in de Whitebar. 

 Over de film De Smurfen en het verloren dorp

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Bartho Braat (Grote Smurf), Kasper van Kooten (Moppersmurf), Hugo Kennis (Bakkersmurf), Sarah Nauta (Smurfbloesem), Julia Nauta (Smurflelie), Ellen ten Damme (Smurfstorm), Jelka van Houten (Wilgensmurf), Kees Tol (Klungelsmurf), Koos van Plateringen (Bemoeismurf), Roy Donders (Hippe Smurf), Diederik Jekel (Brilsmurf) en Tygo Gernandt (Garagamel).

Tickets voor de Smurfen en het verloren dorp-film (zowel NL als Originele versie)  zijn te bestellen via www.vuecinemas.nl

 

Geef een reactie