Programma van het cultuurhuis 7 , 8 en 9 April

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mozart to Motown – piano concert door Thomas Álexander

Magic Music Night

Datum: vrijdag 7 april

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €10

 

 

Met betoverende klassieke stukken en virtuoze improvisaties (van pop tot soul) weet Thomas Alexander een breed publiek te boeien. Als jongeling werd hij uitgenodigd een studie aan het Amsterdams conservatorium te volgen. Daar kreeg hij les van grote namen als: M. Marcel Baudet en Mila Baslawskaya, Kammerling en Bouquet.  Bij het inmiddels beroemde Prinses Christina Concours viel hij reeds in de prijzen. Na 15 jaar te hebben rondgetoerd door Amerika en Canada (waar hij concerteerde voor volle zalen) is hij nu neergestreken in het mooie Zuid-Limburg.

Van Mozart to Motown laat Thomas Alexander horen en zien in de breedste zin van zijn onbegrensde muzikale vermogen. Van klassiek tot pop en soul. Van Rachmaninov en Mozart tot Bohemian Rapsody van Queen, Coldplay, Dire Straits en meer. Verwacht geen hapklare brokken maar een aaneenschakeling van natuurlijk vloeiende en bezielde improvisaties.

Reserveren kan via info@ap-artevents.nl of via het Cultuurhuis Heerlen

==============================

Veldeke óp Sjiep

Datum: zaterdag 8 april

Aanvang: 20.00 uur

Entree: €5

 

U gaat genieten van een avond met proza, poëzie, muziek en film  door o.a.  Paul van Loo, John Bovendeert, Ed Gubbels, Lex Nelissen, Frits Pelt, Paul & Leo, Ger Prickaerts, May Quaedvlieg, Math en Jan-Joost Snijders (Heerlen Secret Beauty) en nog meer  verrassende optredens.

 

==============================

Kom en geniet voor nop!!!

‘West Coast’ Pieter Vermeulen

Datum: zondag 9 april

Aanvang: 20.00 uur

Entree: Gratis

 

 

Onder de titel “WEST COAST” kunt u op zondagavond 9 April genieten van een uniek concert waarbij saxofonist Leo Janssen ( Metropole Orkest) eregast is. Hij werkt die avond samen met docenten en talentvolle leerlingen van Schunck Pop- en Rockschool. U kunt een wervelende mix van  West Coast pop en jazz verwachten! Onder het motto Leuk, Leerzaam én Laagdrempelig kunt u bovendien die avond genieten van een mini-lezing over West Coast die verzorgd wordt door Rick Hermans en Floor Scholten van Universiteit Maastricht. Dress code : Flower Power / Full Colour / Anything goes!

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie