Gratis golfen en wat kun je zoal verwachten op de open golfdagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis golfen en  wat kun je zoal verwachten op de open golfdagen!

Golf is de derde sport van Nederland. Meer dan 380.000 golfers zijn geregistreerd bij de sportbond, de Nederlandse Golf Federatie. Golf is een uitdagende sport zowel op het gebied van fysieke- als mentale inspanning.

Tijdens de Open Golfdagen is het aan jou om kennis te maken met de golfsport. Bij heel veel verschillende golfbanen- en clubs kan je vrijblijvend en kosteloos langsgaan op 8 en 9 april 2017!

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer in zijn/haar handen heeft gehad.

Enthousiaste medewerkers, leden en vrijwilligers dragen allen hun steentje bij om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de golfsport en de verschillende mogelijkheden die baan- of club bij jou in de buurt te bieden heeft.

Tijdens de Open Golfdag(en) kun je informatie verkrijgen over bijvoorbeeld lidmaatschappen, beginnerscursussen en speelmogelijkheden. Daarnaast kun je meedoen aan diverse activiteiten zoals hieronder aangegeven. Voor sommige golfbanen en- clubs geldt een inschrijving voorafgaand aan een activiteit.

Alle banen- en clubs stellen zelf hun eigen programma samen. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je dan ook graag door naar de website van de baan- of club van jouw keuze.

Wil je weten wat je zoal kunt verwachten? Dan tref je hieronder een greep van het aanbod van activiteiten aan.

– uitleg over de basisvaardigheden

– clinics

– “beat the pro”

– wedstrijden met andere bezoekers

– beginnerscursus

– rondleiding over het complex

– verschillende activiteiten voor jou en jouw vrienden

Kom je ook naar de Open Golfdag(en)? Ga naar de baan- of club naar jouw keuzen en ervaar hoe golf jou uitdaagt.

Wil je weten welke golfbanen- en clubs bij jou in de buurt deel gaan nemen aan de Open Golfdagen? Kijk dan bij ‘deelnemende golfbanen – en clubs‘.

Foto Golfparkwilnis.nl

 

Geef een reactie