Hoofdmenu

Landelijke jeugdwedstrijd mountainbike op 15 april in Landgraaf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 15 april vindt in Landgraaf een landelijke jeugdcompetitiewedstrijd mountainbiken plaats. Tussen maart en oktober rijden de landelijke jeugd MTB licentiehouders regelmatig wedstrijden in Nederland die meetellen voor de MTB-cup, onder auspiciën van de KNWU. Ook de wedstrijd van 15 april behoort hiertoe. Neem tussen 10.00 en 16.30 uur eens een kijkje bij sportpark Strijthagen!

Deze activiteit uit de landelijke MTB jeugdkalender wordt verzorgd door MTB vereniging Discovery, een vereniging die veel betekent voor de Landgraafse wielersport. Onder hun professionele begeleiding hebben eind maart en begin april jeugdclinics plaatsgevonden waarbij de basisscholen, in het kader van de breedtesport, actief betrokken waren. Ook zijn de voorbereidingen voor het Nederlands kampioenschap met start en finish bij sportpark Strijthagen, in volle gang. In het weekend van 15 en 16 juli bezoeken de Nederlandse toppers de Landgraafse bodem. Hierover leest u op een later tijdstip meer.

Foto LJC Landgraaf-MTB