De lentewandeling Simpelveld is een initiatief van Scouting St. Lucia Simpelveld, door middel van het organiseren van deze wandeling willen we gezinnen uit onze gemeente en buurgemeenten laten proeven aan Scouting. De lentewandeling zal zoals de naam het al aangeeft een, jaarlijks terugkerende, wandeling in de lente zijn met de eerste editie in 2016. De wandeling zal elk jaar voorzien zijn van een thema, in 2017 is dit “Harry Potter”. Aan de hand van opdrachten onderweg zal het mysterie ontrafelt moeten worden. Hieronder vind je de algemene informatie met betrekking tot de wandeling:

Datum:    zondag 9 april 2017

Tijdstip:   vanaf 11.00 (laatste groep kan om 17.00 starten)

Afstand:  +/- 5,5 KM

Kosten:   kinderen t/m 12 jaar € 1,50 (incl. 1 consumptie)
              volwassenen € 2,50 (incl. 1 consumptie)

Honden:  zijn toegestaan tijdens de wandeling, niet toegestaan in het gebouw (start & einde)
Het start- en eindpunt van de wandeling is het Scoutinggebouw gelegen aan de Sportlaan 1a, 6369 VC Simpelveld.

Inschrijven voor de wandeling is alleen mogelijk via de website www.lentewandelingsimpelveld.nl (via menu ‘inschrijven’) of door een aanmelding met groepssamenstelling, naam en telefoonnummer in te gooien op Stampstraat 99 of op Giezerstraat 8 in Simpelveld, a.u.b. direct ook het inschrijfgeld voldoen. Inschrijven is pas mogelijk vanaf maandag 27 februari 2017.

De groep mag maximaal uit 8 personen (kinderen & volwassenen) bestaan, kinderen uiteraard altijd onder begeleiding van volwassenen en niet alleen.

Foto®Lucho Carreno

 

Geef een reactie