Onder het genot van een warm brandende lentezon mochten we op jacht naar de drie punten tegen het team van Schimmert, onder leiding van de nieuwe trainer. Uit werd er met enig fortuin met 2-1 gewonnen. Thuis ging het hopelijk eenvoudiger.

We begonnen aardig en Brian zag een inzet goed gekeerd worden door de invaldoelman van de gasten. Even later scoorde Kay uit een corner van Brian toch de 1-0. Schimmert liet zich niet wegtikken en voetbalde fel van zich af.

Dit resulteerde in enkele goede kansen waar Freek op z’n post stond, maar bij een inzet in eigen doel van Jim moest hij het antwoord schuldig blijven. Na de rust gingen we verder op zoek naar de hernieuwde voorsprong en de grootste kans was voor Kjell die van dichtbij naast kopte.

Andere mogelijkheidjes waren er o.a. voor Kay en Alain maar gescoord werd er niet meer. Zo bleef deze zes punten wedstrijd in de strijd tegen degradatie dus steken op een gelijkspel waar we niet heel veel mee opschieten. Komend weekend met pasen een dubbel programma met zaterdag SVN uit en maandag Simpelveld thuis.

Foto Rkvv Voerendaal

 

Geef een reactie