Hoofdmenu

Belastingvragen?In dit project werkt de bibliotheek Landgraaf samen met Seniorweb en Welsun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u moeite met het invullen van uw belastingpapieren en heeft u een hierover een vraag. Kom dan naar het gratis belastingspreekuur in de bibliotheek.
Tijdens het belastingspreekuur kunt u terecht met vragen over het invullen van uw belastingpapieren. Fred Hagelaars, werkzaam geweest bij FIOD helpt u op weg.

Inloopspreekuren:
Donderdag 13 april van 18.00-19.00 uur
Vrijdag 21 april van 10.00-11.00 uur
Vrijdag 28 april van 10.00-11.00 uur

Waar: Bibliotheek Landgraaf, Raadhuisplein 1, 6371 LA Landgraaf
tel.: 045-56956660
E-mail: info@bibliotheeklandgraaf.nl

In dit project werkt de bibliotheek samen met Seniorweb en Welsun. Bij beide laatstgenoemde instellingen kan men ook terecht voor hulp. Denk aan het downloaden van het belastingformulier etc. Bij Welsun bestaat de mogelijkheid tot het laten invullen van belastingformulieren onder bepaalde condities.
Uiteraard kan men zich altijd wenden tot een belastingadviseur.

Wist je dat de Bibliotheek gratis veilige computers en internetverbinding biedt om zelf aangifte te doen en toeslagen aan te vragen? Handig voor wie thuis geen computer of internet heeft. Misschien iets voor bijvoorbeeld je buurvrouw, zwager of collega? Gratis, ook voor niet-leden.
De Bibliotheek maakt je kansrijker!
Niet iedereen is in staat om digitaal te communiceren met de overheid. Toch werkt de overheid er hard aan om het contact met de burgers steeds meer digitaal te laten verlopen. Mensen die hierbij hulp willen, kunnen terecht in de Bibliotheek Landgraaf. De ondersteuning bestaat enerzijds uit veilige computer-, internet- en printvoorzieningen. Anderzijds biedt de Bibliotheek cursussen om te leren omgaan met de digitale overheid. Zowel het gebruik van de computerfaciliteiten voor het zakendoen met de overheid als de cursus is gratis.

Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen gebruikmaken van deze service. Voor de cursus Digisterker en Klik&Tik kunt u zich aanmelden. Zie hiervoor de folders in de bibliotheek Landgraaf.

FotoBibliotheek Landgraaf