Thema-avond: Armoedebeleid, hier en elders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Duurzaam Meerssen organiseert een thema-avond over armoedebeleid. In de wereld, maar ook in Meerssen. Armoede is een complex probleem dat in arme landen andere aspecten kent dan in rijke landen. Het belooft daarom een boeiende avond te worden. U kunt de thema-avond gratis bijwonen. Komt u ook?

Armoede komt voor in arme landen, maar is ook een probleem in rijke landen

Tonny Jacob van de Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua zal voor de pauze een toelichting geven op een project rond armoedebestrijding in Nicaragua. Na de pauze zal beleidsmedewerker Participatie Claire Smeets nader ingaan op het armoedebeleid van de gemeente Meerssen. Er is ruimte voor vragen en discussie. Daarvoor zijn ook medewerkers aanwezig van Kredietbank Limburg en welzijnsorganisatie Trajekt.

  • Wanneer: dinsdagavond 18 april
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Locatie:  Ontmoet Anna (voormalig stationsgebouw), Stationsplein 1 in Meerssen.
  • Kosten: gratis toegang
  • Voor wie: iedereen is van harte welkom

 

Contact

Stichting Duurzaam Meerssen (deze link verwijst naar een E-mail adress)

guidoheijnen@admidu.nl (deze link verwijst naar een E-mail adress)

Geef een reactie