Kerkraadse speeltuinen starten officieel het speeltuinseizoen 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het speeltuinseizoen gaat weer van start. Op Paaszaterdag 15 april openen de speeltuinen in Kerkrade officieel hun poorten en kunnen de kinderen er weer naar hartenlust spelen. Vele vrijwilligers hebben de voorbije maanden hard gewerkt om de speeltuinen op te knappen en klaar te maken voor het nieuwe speeltuinseizoen. Zo kunnen de kinderen ook dit seizoen weer in een veilige omgeving onder toezicht spelen.

De jaarkaarten kosten dit jaar 15 euro per gezin en zijn in elke speeltuin in Kerkrade te koop. Het maakt niet uit in welke speeltuin u de jaarkaart koopt, want deze kaart geeft u toegang tot alle acht de speeltuinen in de gemeente Kerkrade. Ook zijn er individuele dagkaarten te krijgen in de speeltuinen en deze kosten 1 euro per persoon.


De speeltuinen hopen ook tijdens het aanstaande speeltuinseizoen weer vele ouders en grootouders met hun (klein)kinderen te mogen begroeten. Het speeltuinseizoen loopt van Pasen tot en met het einde van de herfstvakantie.

De volgende speeltuinen openen paaszaterdag hun poorten op de genoemde tijdstippen:
• Speeltuin Eendracht op de Bossen aan de Van Meertenstraat om 10.00 uur;
• Speeltuin Stadspark aan de Herteweide om 11.00 uur;
• Speeltuin Heidscher Höfje aan de Schoolstraat om 12.00 uur;
• Speeltuin Kerkrade West aan de Anemonestraat om 12.00 uur;
• Speeltuin Eurode Berenbos aan de Berenbosweg om 12.00 uur;
• Speeltuin De Molen aan de Anselderlaan om 12.00 uur;
• Speeltuin De Eech aan de Bernadettestraat om 13.00 uur;
• Speeltuin Prickbos aan de Pricksteenweg om 13.00 uur.

In diverse speeltuinen zal de Paashaas aanwezig zijn en is er voor de kinderen de mogelijkheid tot het rapen van paaseieren.

Foto Afdelingcommunicatie Kerkrade

Geef een reactie