Landgraaf – Het Eikske mooier en groener te maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groene voortuinen
Een grote groep mensen heeft zaterdag de handen uit de mouwen gestoken om het Eikske mooier en groener te maken. Met hulp van buurtbewoners, medewerkers van de gemeente Landgraaf en van IBA Parkstad hebben negen voortuinen een groene metamorfose ondergaan.
Vooraf zijn in overleg met de bewoners tuinontwerpen op maat gemaakt. Afgelopen zaterdag was het dan zover: de door de gemeente geleverde planten kregen een plek in de voortuinen. Daarnaast werd de openbare ruimte op een plek van bloembollen voorzien. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue op het schoolplein van De Harlekijn.
Op 20 mei staat de tweede festivaldag gepland. Op deze dag hopen we nog meer tuinen binnen het project Ikgroenhet in het Eikske aan te pakken.
Foto Afdeling communicatie Landgraaf

 

Geef een reactie