Volle activiteitenkalender op de Brunssummerheide

Ga op pad met de boswachter op zaterdag 22 april

De lente is vaak het mooiste seizoen om er eens heerlijk op uit te trekken. En zeker met de vrije dagen in aantocht de uitgelezen kans om van de prachtige natuur te genieten. Natuurmonumenten biedt je vanuit bezoekerscentrum Brunssummerheide tal van mogelijkheden om je natuurbeleving een extra dimensie te geven. Op eigen gelegenheid maak je een spannende ontdektocht die vrijwel dagelijks vanaf het bezoekerscentrum gemaakt kan worden. Ontdek de heide met de kompastocht, een GPS tocht of ontdek het geheim van het avonturenbos. Nog beter is het om onder leiding van de boswachter de unieke Brunssummerheide beter te leren kennen. Op zaterdag 22 april kun je om 6.00 uur ’s morgens op stap met de vogelaar, op dinsdag 25 april gaat je samen op zoek naar kleine beestjes en op donderdag 4 mei kun je op pad met de paddenman. Lees er meer over op www.natuurmonumenten.nl/brunssummerheide of bel met het bezoekerscentrum 045-563 03 55.

Foto  Natuurmonumenten 

Geef een reactie