Kennismaking met gewichtheffen kan nergens beter dan in Simpelveld

 

 

Sinds mensenheugenis vormt Simpelveld, en meer in het bijzonder gewichthefvereniging KSV Helios Simpelveld, het kloppende hart van de gewichthefsport in Nederland. De wedstrijdatleten die afgelopen seizoen kampioen werden in de Oberliga starten komend weekend met de training voor het nieuwe seizoen in de sterk bezette Duitse Regionalliga. KSV Helios dat sinds jaar en dag zoveel mogelijk op eigen jeugd inzet organiseert zondag een trainingsochtend voor in het trainingscentrum van Krachtsportvereniging Helios aan de  Sportlaan 1 in Simpelveld. Jongelui die kennis willen maken met gewichtheffen en een verantwoordde trainingsopbouw kunnen zich om 10.00 melden voor een proeftraining. Ook mensen die aan de slag willen in een van de fitnessgroepen kunnen zich in Simpelveld melden. Meer info via: 045- 544 2611

Foto Helios

Geef een reactie