Voetbalvereniging RKSV Groene Ster in de startblokken.

 

 

Nieuwe leden welkom bij start trainingen

Voetbalvereniging RKSV Groene Ster is met jeugd en senioren volop in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen 2017-2018. De trainingen zijn inmiddels al volop gestart. De Heerlerheidse hoofdklasser zal met 45 teams jeugd jongens en meisjes, senioren, veteranen en G-team aan de competitie gaan deelnemen.

Bij start van het nieuwe seizoen mag Groene Ster steeds opnieuw vele nieuwe leden begroeten. Nieuwe leden zijn zowel bij de jeugd als bij de senioren van harte welkom. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen lid worden. Aanmelding kan gebeuren tijdens alle doordeweekse dagen tijdens de trainingen, ook kan er vrijblijvend een mail gestuurd worden naar info@groenester.nl voor informatie of aanmelding. Nieuwe leden kunnen vrijblijvend deelnemen aan een proeftraining. Naast inschrijven voor het jeugdvoetbal jongens en meisjes  zijn er ook bij de lagere recreatieve seniorenelftallen en bij het G-team nog volop mogelijkheden. Sportpark Pronsebroek en clubhuis, zoals bekend gelegen aan de Hei-Grindelweg, is alle doordeweekse dagen vanaf 18.00 uur geopend en tijdens het weekend zijn er beide dagen wedstrijden.

Het 1e team van hoofdklasser RKSV Groene Ster start op zondag 3 september met de competitie. Begonnen wordt met een uitwedstrijd tegen Baronie in Breda. Op  zondag 10 september staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen het uit de derde divisie gedegradeerde Jong FC Den Bosch.

De overige elftallen – jeugd jongens en meisjes en senioren- starten  in het weekend van 2 en 3 september met de bekercompetitie en op 23/24 september start de competitie.

 

Ladies Night

Op  vrijdag 1 september organiseert Groene Ster voor de zesde keer op rij traditioneel de Ladies Night. Een avond-toernooi met lichtwedstrijden waaraan, naast vrouwen elftallen, ook veterinnen zeventallen deelnemen. Aanvang:19.30 uur. Finale rond 23.00 uur.  Titelverdediger van de wisselbeker, beschikbaar gesteld door Café Zaal d’r Bok, is bij de vrouwen VV Schaesberg en bij de veterinnen Schinveld. Wie volgt hen op?

 

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie