Sterrenrestaurant Cucina Del Mondo heeft de Heerlense murals omarmt.

Sterrenrestaurant Cucina Del Mondo heeft de Heerlense murals omarmt. Nadat het restaurant al eerder een buitenmuur beschikbaar stelde aan een kunstenaar, heeft het restaurant nu ook binnen een transformatie ondergaan. Voor het kunstproject Outside on the Inside kregen internationale kunstenaars de vrije hand om aan de slag te gaan. De gemeente Heerlen verleende daarom een bijdrage. Het eindresultaat is ook te zien zonder een restaurantbezoek. Ga jij een kijkje nemen?

Cucina del Mondo zet haar deuren open voor bezoekers om de kunstwerken te kunnen aanschouwen. Bezoekers worden geen vergoeding gevraagd en er is geen verplichte consumptie.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kunnen bezoekers tussen 10:00 en 11:30 uur en tussen 15:00 en 17:30 uur de kunstwerken bezichtigen. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers tussen 12:00 en 15:00 uur terecht. Maandag gesloten wegens rustdag.

Voor grotere groepen (vanaf 5 personen) kunt u een afspraak maken inclusief (tegen vergoeding) een glas prosecco + mondvermaakje.

http://www.cucinadelmondo.nl/outside-to-the-inside/

CUCINA DEL MONDO

Laanderstraat 27
6411 VA Heerlen
+31(0)45 571 4241
info@cucinadelmondo.nl
Facebook

Plan Route

Foto Cucina Del Mondo

Geef een reactie