10 september Rabobank Talenten Hockey Academie HC NOVA

Het vierde jaar van de Rabo Talenten Hockey Academie gaat starten op zondag 10 september. Afgelopen hockeyseizoen waren er ca. 40 deelnemers.  Er is nog plaats voor nieuwkomers voor het nieuwe hockeyseizoen en ook de jongste jeugd kan net als vorig hockeyseizoen zich aanmelden, vanaf 7 jaar. Zij krijgen op hun eigen niveau extra trainingen. Aanmelden kan via de mail (info@hcnova.nl) of anders bij de aanvang van de eerste vrijwillige proeftraining op 10 september.  Aanvang: 09:00.

Door deze extra trainingen aan te bieden waar de individuele hockeytechniek centraal staat proberen we het individuele hockeyniveau te verbeteren. De academie is toegankelijk voor jeugdleden die bereid en gemotiveerd zijn. De Rabo Talenten Hockey Academie is toegankelijk voor kinderen tussen de 7 en 16 jaar (E-zestal t/m B-jeugd).

Omdat de Rabo Talenten Hockey Academie als extra faciliteit wordt aangeboden naast de reguliere teamtrainingen, zullen er extra kosten aan verbonden zijn. De kosten voor deelname bedraagt voor een heel seizoen 95 euro (ca. 20 veldtrainingen op zondagochtend van 1,5 uur).

Met vriendelijke hockeygroet,

De trainers van de Rabo Talenten Hockey Academie

(Yanou, Joelle, Esmee, Merijn, Puk, Inez en Danique)

Geef een reactie