Jaarlijks onderhoud provinciale wegen komend weekend van start

De Provincie Limburg voert in de maanden september, oktober en november het jaarlijks onderhoud uit aan provinciale wegen en fietspaden. Ieder jaar komen verschillende delen van de weg aan de beurt, omdat de deklaag dan versleten is.

Bij de onderhoudswerkzaamheden streeft de Provincie Limburg ernaar om de hinder voor het verkeer en de omgeving zo kort en beperkt mogelijk te laten zijn. Om die reden worden de werkzaamheden vaak ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden uitgevoerd. Er is dan minder verkeer op de weg en de aannemer kan sneller en veiliger werken.

N278 in Gulpen-Wittem
Gestart wordt met de N278 in Gulpen-Wittem. Op zaterdag 2 september is deze weg in verband met het jaarlijkse asfaltonderhoud tussen Partij en Wahlwiller afgesloten. De werkzaamheden starten om 7.00 uur ’s morgens en eindigen naar verwachting om 3 september twaalf uur ‘s nachts.

Overige wegen
De komende maanden wordt er nog aan de volgende wegen gewerkt:

  • N271 ter hoogte van Mook – Molenhoek
  • N275 ter hoogte van Beringe – Meijel
  • N276 ter hoogte van Hoogveld (gemeente Sittard-Geleen)
  • N281 ter hoogte van knooppunt Ten Esschen
  • N296 ter hoogte van Roosteren
  • N298 ter hoogte van Nuth
  • N556 ter hoogte van Venlo

Meer informatie over deze werkzaamheden?
Kijk op www.limburg.nl/infraprojecten, houd de facebookpagina van de Provincie Limburg in de gaten voor de actuele berichtgeving rondom de werkzaamheden of kijk op www.limburg-bereikbaar.nl.

Foto Provincie Limburg

Geef een reactie