Optreden in het cultuurhuis Michiel Stekelenburg Kwintet (geannuleerd)

Michiel Stekelenburg Kwintet

Stichting Heerlen Jazz presenteert

Datum: Di 5 sept

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €7,50

 

Heerlen Jazz presenteert als starter van het Culturele seizoen het Michiel Stekelenburg Kwintet. Michiel Stekelenburg ontving eerder al lovende recensies: “Michiel Stekelenburg is een talentvolle componist, die dit op zijn laatste cd “Layers” in elf eigen stukken laat horen.  (Rinus van der Heijden – jazznu.com). “Het kwintet tilt jazz naar een mooi hoog podium. Gitaar en sax wisselen in de stukken veel uit, gevoed door de ritmische patronen die tevens de aandacht trekken. Ook melodieus en op het evenwicht van spanning en complexiteit biedt dit debuut genoeg.” (Amanda Kuyper, NRC)

Live heeft de band een ijzersterke bezetting met Efraim Trujillo (sax), Michiel Stekelenburg (gitaar), Pascal Vermeer (drums), Guus Bakker (bas) en Franz von Chossy (piano) .

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

 

Geef een reactie