Cooder Connection Muziekcafé op dinsdag  in het cultuurhuis Heerlen

Op 12 September wordt na een jaar onderbreken een oude traditie in ere hersteld. Pieter Vermeulen’s Cooder Connection opent dan weer het Muziekcafé op dinsdagavond in ’t Cultuurhuis Heerlen. Een bijzonder concert waarbij de muziek van Ry Cooder in het middelpunt staat.

The Cooder Connection is ontstaan uit pure liefde voor de muziek van Ry Cooder. Meestergitarist Pieter Vermeulen is de Heerlense frontman van de band. Samen met Ron Bormans op zang, Angelo Bombrini op accordeon, Geert Roelofs op drums en zijn basspelende broer Simon speelt The Cooder Connection de muziek doorleefd en intens. De tot nu toe gespeelde concerten in deze toer waren uitverkocht dus reserveer op tijd! 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

 

 

Geef een reactie