Internationale volleybal wedstrijd op 24-09-2017 in sporthal A gene Bek

Internationale volleybal wedstrijd op 24-09-2017 in sporthal A gene Bek (bij Bekkerveld voetbal terrein) georganiseerd door de Stichting Topvolleybal Parkstad

 

Aanvang wedstrijd 14.30 uur

Tacitusstraat 130
Plaats:  Heerlen

 

 

 

 

Ladies in Black Aachen uitkomend in de 1e Bundesliga Duitlasland met als trainer Sakia van Hintum voormalig ass-bondscoach van het Nederlandse damesteam dat onder leiding van de bondscoach Guidetti een formidabele prestatie wist te halen op de laatste Olympische spelen. Het damesvolleybalteam bestaat uit speelsters van diverse nationaliteiten en hoopt de komende competitie hoge ogen te gooien inde 1e Bundesliga

Ladies in Black Aachen is het team met de meeste toeschouwers in Duitsland (gemiddeld 1100) die ieder wedstrijd ondersteund worden door de Trommelaere aus Aachen die ook zoals afgesproken in Heerlen aanwezig zullen zijn.

Flynth Fast uit Gennep verraste de afgelopen competitie door als promovendus zich te plaatsen voor de play-offs in de Nederlandse volleybalcompetitie. Het team voornamelijk bestaand uit Nederlandse speelsters staat onder leiding van de trainer-coach dhr. Jacek Ziemba.

Kortom een wedstrijd die garantie biedt voor spektakel en niveau dat de laatste 10 jaren niet meer in Parkstad vertoond is.

De speakers van Ladies in Black Aachen en Flynth Fats zullen gezamenlijk in het Duits en Nederlands de wedstrijd begeleiden.

Aal speciale gasten zullen de 2 jeugd Beach volleybalsters die afgelopen maand zilver haalden bij de Europese jeugdkampioenschappen acte de préséance geven.

Gezien het aantal kaarten dat al in de voorverkoop verkocht is moeten we er waarschijnlijk rekening mee houden dat er in de hal extra tribune plaatsen gecreëerd moeten worden.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie