Meldingen openbare ruimte: snel en eenvoudig met de BuitenBeter app

Inwoners van de gemeente Kerkrade kunnen voortaan meldingen over de openbare ruimte snel en eenvoudig doorgeven via de BuitenBeter app.

Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil of vernield straatmeubilair zijn zomaar enkele voorbeelden die via de app aan de gemeente doorgegeven kunnen worden. De gemeente Kerkrade werkt dagelijks aan het realiseren van een schone, veilige en goede leefomgeving en dankzij de BuitenBeter app kan de gemeente gerichter te werk gaan. De samenwerking met de inwoners van de gemeente Kerkrade is hiervoor zeer waardevol. “We bieden hiermee onze inwoners een extra ingang om meldingen aan ons door te geven en dit kan het straatbeeld vervolgens ten goede komen”, aldus wethouder Tim Weijers (Openbare Ruimte).

BuitenBeter app

Inwoners kunnen met behulp van de BuitenBeter app op elk moment snel en eenvoudig een melding doorgeven aan de gemeente, voorzien van de locatie, een foto en een toelichting. De app is daarmee een aanvulling op de bestaande kanalen, zoals telefoon en e-mail.

De app is gratis te downloaden via de Appstore, Google Play, Windows Market en Blackberry Appworld of via de website www.buitenbeter.nl. De app werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.

Geef een reactie