Kerkrade-Wethouder Schlangen tekent voor positiviteit

Positiviteit is het sleutelwoord als het gaat over de jeugd.
 Daarom hebben tientallen inwoners van Kerkrade samen met het team van Social Brokers met een manifest een signaal afgegeven om te laten merken dat zij zijn voor meer positiviteit rondom de jeugd!

 

In de vele gesprekken die gevoerd zijn met Social Brokers uit Kerkrade kwam steeds één ding duidelijk naar voren; positiviteit is essentieel, zowel in een preventieve als curatieve fase, om sneller en makkelijker tot oplossingen te komen.

Veel Social Brokers geven niet alleen goede tips, maar vooral ook positieve energie aan de jongeren in hun omgeving die voor hen een essentiële basis vormt om tot oplossingen te komen.

Manifest voor meer positiviteit.  Negatieve berichten zijn tegenwoordig het nieuws en het gesprek van de dag Daarom heeft Social Brokers het initiatief genomen tot dit manifest dat zichtbaar maakt hoeveel mensen meer positiviteit rondom jeugd willen. Daarmee is zichtbaar gemaakt hoeveel positiviteit er al is en leggen we een belangrijke basis voor jeugd om met een positieve houding sneller tot oplossingen te komen in tijden waarin het even minder gaat. Maar Social Brokers zijn niet de enigen die behoefte heeft aan meer positiviteit voor de jeugd.

In dit manifest zijn diverse handtekeningen, quotes en foto’s van de inwoners van Kerkrade verzameld en gebundeld. Het manifest werd compleet gemaakt door de handtekening van wethouder Schlangen. Het manifest voor meer positiviteit rondom de jeugd werd op woensdag 13 september om 10.00 overhandigd aan wethouder Jo Schlangen.

Benieuwd naar Social Brokers? Kijk dan eens op de Facebookpagina ‘Social Brokers Kerkrade’ of stuur een mail naar dennis@socialbrokers.nl.

Foto Gemeente kerkrade

Geef een reactie