Sjonnie & Anita presenteren! in het cultuurhuis Heerlen

Sjonnie & Anita Presenteren!

Datum: Vr 29 sept

Aanvang: 20.00 uur

Entree: Gratis

 

Sjonnie & Anita zijn altijd op zoek naar net dat bandje of die artiest die het naar hun mening wel eens kan gaan maken in de harde (pop)muziekwereld, omdat ze net boven het maaiveld uitsteken. Ze willen die artiesten dan ook graag voorstellen aan het Heerlense publiek en dat dan ook nog op een zeer laagdrempelige manier, namelijk door de avond voor iedereen gratis toegankelijk te houden.

Tijdens deze editie staan drie kandidaten centraal uit de dertig geselecteerde acts voor de provinciale popwedstrijd Nu Of Nooit. Zomaar willekeurig gekozen, omdat we alle dertig kandidaten natuurlijk die felbegeerde plek op Pinkpop gunnen. Wel denken Sjonnie en Anita met deze drie kandidaten een hele mooie en afwisellende muziek te presenteren.

Robert Green
Robert Steskens (23) speelt sinds enkele jaren onder de naam Robert Green, waarbij hij als multi-instrumentalist de trommelvliezen van al zijn luisteraars streelt. Sinds kort is zijn debuut-EP uit, getiteld Songs From a Night at the City. Deze EP is in zijn geheel opgenomen in zijn eigen opnamestudio, Evergreen Recordings. Robert heeft hiervoor zelf alles ingespeeld. Ook maakt hij vaker opnames voor andere artiesten. De exclusieve tour rondom Songs From a Night at the City werd door heel Limburg goed ontvangen.

BAROSZ
Barosz is een alternatieve poprockband uit het zuiden van Limburg. Zelf omschrijven ze hun muziek als volgt: Oostenrijkse symfonische poprock met een vleugje Marokkaanse swagger op een bedje van Poolse indie. Dat klinkt voor Sjonnie en Anita al zeer interessant in de oren en na het akoestische optreden dat de band gaf tijdens Geen Gedonder in Poppodium De Nieuwe Nor, waar ze een vertolking van Lazarus van David Bowie ten gehore brachten was Sjonnie verkocht
.
MORO ALLEZ
“Music meets Art & Cinema”, Moro Allez is een live remix band dat gipsy gitaarmuziek en liedjes mixt met modern dansmuziek live gebracht in combinatie met visuals en het live schilderend ontstaan van een heus kunstwerk. Het geheel bestaat uit: DJ/VJ en producer Slam The Flap, hiphop, funk electro en house muziek, alles kan, als het maar swingt. We gaan dansen! Het Adell Trio, de swingende broers Tsjawo en Moro uit een zeer getalenteerde Sinti familie op gitaar en Janush Hallema op Bas en…Jeroen Sarkol, kunstenaar onbegrenst in artistieke disciplines die zijn gevoel laat spreken op doek tijdens de live show.

Sjonnie en Anita zijn helemaal in hun nopjes om jullie, nog voordat zij het podium van Nu Of Nooit gaan betreden, kennis te laten maken met dit bijzondere gezelschap!

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

Geef een reactie