Prins van CV De Klotskoppen van Hoenbroek is uitgeroepen Prins Marco 1.

 

 

 

 

Afgelopen zaterdag 11-11-2017 , werd in een Knotsvolle Narrentempel “ Cafe Dormans “ de nieuwe Prins van CV De Klotskoppen van Hoenbroek uitgeroepen.

 

 

 

Na een geslaagde avond met diverse optredens en de goede muziek van  DJ Johan  welke voor een goede Karnavalsstemming zorgden werd er eerst afscheid genomen van Prins Marc 1.

 

Onder toezicht van diverse gast verenigingen , de Bistrojanen, De Kangaroes en Bie Ein Geraapt  werd hij bedankt voor zijn gedane diensten.Iets na 23.11 uur werd de nieuwe Prins uitgeroepen, het werd een complete verrassing,

Prins Marco 1 ( Marco Dormans ) werd uitgeroepen als de nieuwe prins van CV de Klotskoppen. Leuk detail , vader Peter werd 6 * 11 jaar geleden geboren in Cafe Dormans en Marco word tijdens de Karnaval 3 * 11 jaar. Marco full time vader van , Djoriana, Deliano , Djavieno en Djevian wilde al jaren Prins worden , zijn wens is nu uitgekomen.In de familie , “ narrentempel Cafe Dormans “ , werd hij daarom ook met enige trots uitgeroepen als Prins Marco 1.

Na diverse verplichtingen en bedankjes richting zijn ouders Peter en Marlies Dormans  storte men zich nog heel lang in een onvergetelijke Karnavalsnacht.

Bron en foto’s CV De Klotskoppen van Hoenbroek

Geef een reactie