Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest in Theater Landgraaf

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar speelde Ton Meijer ‘Aadje piraatje in gevaar’ in Theater Landgraaf; een voorstelling rond de avonturen van de kleine, lieve Aadje piraatje.

 

 

 

 

 

Zondag 26 november komt Ton terug met zijn nieuwste voorstelling ‘Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest’, waarin we zien dat de grote piraten eigenlijk best een beetje bang zijn voor Sinterklaas en zwarte Piet….

De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 2,5 jaar t/m 7 jaar, maar ook voor volwassenen is het genieten! Want de acteur Ton Meijer is een ras-entertainer. Ton zal in deze vertelvoorstelling een aantal verhalen vertellen (en spelen) uit het gelijknamige boek en tenslotte eindigen met het Sinterklaasverhaal. We maken mee dat Aadje van tanden wisselt, we bouwen samen met de andere piraten een piratensneeuwpop, Aadje leert lezen en we hebben last van een zware storm op zee. Tenslotte komt Sinterklaas langs met een stoomboot. Laat de kinderen verkleed als piraat komen want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen. De populaire ‘Aadje piraatje’ boeken zijn geschreven door Marjet Huibers en de prachtige illustraties zijn van Sieb Posthuma. Aan de voorstelling is een kleurwedstrijd verbonden. De kleurplaat zijn gratis verkrijgbaar bij het theaterbureau.

Het is raadzaam om te reserveren: tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur) of via de website www.theaterlandgraaf.nl. De kaarten (€ 6,- per stuk) liggen dan zondag 26 nov. aan de middagkassa voor u gereed.

Indien u de kaarten van tevoren bij het theaterbureau afhaalt kosten de kaarten € 5,- per stuk (het theaterbureau is ma t/m vr geopend van 10 tot 12 uur).

Theater Landgraaf

Kerkberg 4,

6374ES  Landgraaf

info@theaterlandgraaf.nl

Wilt u telefonisch reserveren,
neem dan contact met ons op, iedere werkdag tussen 10 en 12 uur.
045-5310929  /  0031455310929 (international)

http://www.theaterlandgraaf.nl/

 

Foto’s Theaterlandgraaf

Geef een reactie