Paranormale Show met Leroy van Loorbeek  in het cultuurhuis Heerlen

 

Leroy van Loorbeek kwam al van kind af aan met het Paranormale in aanraking. Hij is dus ook met “de helm op” geboren. Bepaalde dingen zag en voelde hij meer dan andere mensen. Ook is Leroy in staat om in contact te treden met de Gene Zijde. Al heel wat jaartjes loopt hij mee op paranormale beurzen waar hij mooie consulten en verbluffende lezingen heeft mogen geven. Mis het niet! Het grote spiritueel event op zaterdag 18 november. Een paranormale liveshow door Medium Leroy van Loorbeek, bekend van ‘Het Zesde Zintuig’ van RTL 4! U bent van harte welkom en laat u verbazen!!!

Tijdens deze avond maken wij contact met de Engelen en zullen we je het bewijs leveren dat er meer is tussen hemel en aarde.
Er zullen mooie inzichten gegeven worden van Gene Zijde waar ieder weer mee verder kan. Dan zal je ook worden ingewijd met de Engelenenergie d.m.v. inwijdingen. Er zullen blokkades worden losgemaakt en je zal na deze avond in een Spirituele transformatie gaan. Dus genoeg moois om mee te maken en genoeg reden om erbij te zijn.

Wil jij hier bij zijn? Dan dien je te reserveren via 06-53756608 of via info@debronn.nl

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
 http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

Geef een reactie