Vanaf 10 december nieuwe dienstregeling Arriva Limburg

Op 3 oktober jl. heeft Gedeputeerde Staten van Provincie Limburg haar akkoord gegeven op het vervoersplan voor 2018 van Arriva voor bus en trein. Met dit plan geven we – binnen de kaders van het Limburgnet – zo optimaal mogelijk invulling aan zoveel mogelijk wensen van reizigers. Die signalen en wensen hebben we het afgelopen jaar op verschillende manieren ingewonnen en gekregen.

 

 

Bij de te maken afwegingen heeft Arriva steeds nauw contact gehad met de Provincie en het Reizigersoverleg Limburg (ROL). Wij verwachten met de aanpassingen, die nu in het vastgestelde plan zijn opgenomen, goed in te kunnen spelen op de wensen en veranderende mobiliteitsbehoefte van reizigers in de provincie Limburg.

Het vervoersplan wordt nu in de systemen verwerkt tot een dienstregeling die ruim voor de ingangsdatum van 10 december onder andere via de reisplanners voor iedereen te bekijken is. Dan komen ook andere communicatiemiddelen beschikbaar. Via onder andere berichten op social media, het dienstregelingenboekje en lijnennetposters voor de bushaltes kun je dan de gevolgen voor jouw reis bekijken.

 

Geef een reactie