Bewegen is gezond en leuk. Samen bewegen is goed voor de conditie en levert vaak leuke contacten op. Om meedoen voor iedereen mogelijk te maken, investeert de gemeente Landgraaf in zogenaamde algemene voorzieningen. Dat zijn voorzieningen die voor iedereen toegankelijk zijn. De beweegactiviteiten bij Park ter Waerden zijn hier een voorbeeld van.

 

Beweegactiviteiten

Bij Park ter Waerden vindt elke maandag van 11.00 tot 12.00 uur een laagdrempelige beweegactiviteit plaats in de sporthal, onder deskundige begeleiding van The  Move Factory. Deze activiteit is voor inwoners van Landgraaf die graag op een plezierige manier willen bewegen. De activiteiten zijn ook toegankelijk voor mensen die moeilijk kunnen bewegen of die het moeilijk vinden om de stap te maken naar een gezamenlijke activiteit.

shuttles badminton

Het programma dat wordt aangeboden is zeer divers, denk aan: blindvolleybal, badminton, mikken, golf, bewegen op muziek, etc. De kosten bedragen € 1,- per keer en worden bij aanvang van de les bij de lesgever betaald.

Interesse?

Kom eens een kijkje nemen in de sporthal van Park ter Waerden aan de Sportlaan. Of bel naar Sharon de Groot, tel. 06-39 60 23 48. Een mail sturen aan Suzan Vermeere, s.vermeere@themovefactory.nl is ook mogelijk, zij geeft de lessen.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie