VVV Zuid-Limburg presenteert ‘Kerst in Zuid-Limburg’

 

Kerstcampagne gestart voor kansrijke periode in regio Zuid-Limburg

 

Langzaam maar zeker komen de wintermaanden in zicht. Het betreft een zeer kansrijke periode voor Zuid-Limburg, met grote evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht en Wèntjerdruim Sittard. De aanwezigheid van grote winterevenementen in de Euregio als Aken, Luik en Hasselt versterken de aantrekkingskracht alleen maar. VVV Zuid-Limburg is zich er terdege van bewust dat het mogelijk is om de komende maanden zeer veel toeristen en recreanten naar de regio te trekken. Vandaar dat voor VVV Zuid-Limburg de voorbereidingen op deze periode al vroeg dit jaar gestart zijn. Het resultaat daarvan moet de komende periode zijn vruchten gaan afwerpen. De marketingcampagne ‘Kerst in Zuid-Limburg’ bevat diverse promotie-items die de komende periode uitgerold gaan worden.

 

Marketingcampagne Kerst in Zuid-Limburg De eerste opzet van de campagne werd in augustus gemaakt via het inrichten van de website www.kerstinzuidlimburg.nl. Ook is een bijbehorende google-adwords-campagne, waardoor de vindbaarheid van de website vergroot wordt, opgestart. Daarnaast werd op de 50plus beurs in Utrecht al volop ingezet op de winterperiode middels de verspreiding van kerstbrochures en het uitschrijven van een prijsvraag onder de bezoekers gericht op de Zuid-Limburgse kerstperiode. Bovendien zijn de touroperators uit België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aangeschreven in combinatie met tickets voor kerstactiviteiten.

 De komende periode zullen diverse digitale nieuwsbrieven naar groepen en consumenten verzonden worden. De aangesloten overnachtingaccommodaties in Zuid-Limburg ontvangen deze maand een Kerst in Zuid-Limburg-scheurblok met daarop meer dan 40 kerstevenementen, waarmee zij hun gasten kunnen informeren. Vanuit de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina met ondertussen meer dan 50.000 volgers, worden diverse tips en nieuwsfeitjes verspreid en winacties gecommuniceerd. Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de website van Tickli (Ticketshop Limburg) tickets te kopen voor meerdere activiteiten zoals de ondergrondse kerstmarkten in Kerststad  Valkenburg. Meer info is te zien op www.tickli.nl/#kerst.

 

Amuse tochten Ook in 2017 kan men weer genieten van Amuse tochten in Valkenburg (Route d’Amuse) en Sittard (Sittardse Amuse Tocht). Tijdens een Amuse tocht maakt u een gezellige wandeling waarbij u op meerdere plekken onderweg kunt genieten van een Bourgondische Amuse. De verscheidene Amuse kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels (Gulpen, Heerlen, Sittard, Vaals en Valkenburg) en op de website van Tickli (Ticketshop Limburg) via  www.tickli.nl/#kerst.

 

Website www.kerstinzuidlimburg.nl Zuid-Limburg en de Euregio (kerstmarkten Aken, Hasselt, Luik) staan in november en december bol van de winterse activiteiten. Op www.kerstinzuidlimburg.nl staan alle activiteiten met data, aanvangstijden en locaties vermeld. Hierop staan nu al meer dan negentig activiteiten. Organisatoren van kerstactiviteiten kunnen online nog steeds hun evenementen gratis doorgeven via www.vvvzuidlimburg.nl/agenda/evenement-aanmelden/.

Foto’s VVV Zuid-Limburg

voor meer informatie www.vvvzuidlimburg.nl

Geef een reactie