Het meisjes D1 team van HC Nova speelt dit seizoen in de subtop en behaald waanzinnige prestaties

De 15 meiden van de MD1 zijn stuk voor stuk allemaal, altijd gedreven en actief bezig met het spelletje hockey. Afzeggen voor een training of wedstrijd vinden ze bijna onmogelijk omdat ze graag als team plezier willen hebben en daarnaast lekker bezig willen zijn. We begonnen als team aan de competitie met de verwachting om er vooral voor te zorgen dat we in de subtop zouden kunnen blijven.

Al snel werd duidelijk dat de meiden het zo goed doen dat er meer dan alleen maar in deze klasse blijven in zit. Op dit moment staan de meiden 1e. Nog een wedstrijd te gaan in Den Bosch, de gedeelde 1e, en we weten wat het gaat worden 1e of 2e van de poule. Maar wat het ook mag worden het is een geweldige prestatie welke ze leveren en ik ben als coach samen met de manager en twee trainers waanzinnig trots op ze. Een dergelijke inzet en plezier als team is een prestatie op zich.

 

Ook de ouders, opa’s, oma’s en broers en zussen leveren een geweldige bijdrage door er altijd te staan en een support te geven aan de meiden, ook als het regent, waait of juist 30 graden is en je smelt naast het veld.

Op naar de laatste wedstrijd en toi toi maar vooral veel plezier op het veld met een lekker potje hockey!!!

Tekst en Foto’s HC Nova

Geef een reactie