De actie ‘Samen voor de Voedselbank’ komt er weer aan.

 

De actie ‘Samen voor de Voedselbank’ komt er weer aan. Veel mensen zijn helaas nog steeds aangewezen op de steun van één van de zes voedselbanken die Limburg rijk is. Van maandag 11 t/m donderdag 21 december 2017 staan L1 Radio, L1 TV en de online kanalen in het teken van de Voedselbank.

Bijdragen aan de actie kan al eenvoudig door het doneren van producten van het boodschappenlijstje. L1 is blij met het grote aantal inzamelpunten; de Limburgse vestigingen van Albert Heijn en Jan Linders zijn inzamelpunt, evenals de filialen van SNS Bank. Doneren kan ook via het online kopen van voedselpakketten via https://l1.nl/Voedselbank.

Maar je kunt ook een actie opzetten met je straat, buurt, sportclub of collega’s en op die manier zoveel mogelijk voedselpakketten aan de hand van het boodschappenlijstje inzamelen. Heb je een uniek idee, initiatief of andere vraag met betrekking tot de actie ‘Samen voor de Voedselbank’? Stuur dan een mail naar voedselbank@L1.nl.

Bron en Foto Gemeente Landgraaaf

Geef een reactie